Tips

Toldfrie varer:
Det kan betale sig at vente med at foretage sine indkøb til Tenerife. De Canariske Øer er frihandelsområde og derfor billigere. Selv priserne i flyet og de taxfrie butikker i lufthavnen kan ikke hamle op med priserne på Tenerife.
Toldmæssigt er De Canariske Øer at betragte som et land UDEN for EU.

Souvenirs:
Pas på når du køber elektronik (ure, foto, video o. lign.) Når du beslutter dig for at købe, sørg for, at det der det produkt, du har i hånden, som du får med dig. Fuskere, plattenslagere og kopiprodukter finder man alle vegne. Priserne er fleksible (man prutter og kommer let under det halve af den første pris) Det er næsten ikke til at se, om det er originalt. Prøv effekterne af inden du køber.

Der er masser af muligheder for at bade. En udmærket badestrand ved Punta Roja neden for lufthavnen. Kør til El Medano og lidt videre til du kommer til den røde klippe. Parker bilen ved vejsiden og gå ned til stranden. Gå over klipperne ved den store strands østlig ende og der en lille strand med fint sand. Er du til det lidt mere vovede, så gå videre ud over klippen (stenene).

En anden badestrand finder du nordpå forbi Santa Cruz mod Andres. Kør videre forbi stranden Playa de las Teresitas og op ad bjerget. Lige efter 3 km. stenen fører en mindre vej ned til stranden Playa de las Gaviotas. Her findes mulighed for en forfriskning.

Benzin og porto priser.
Prisen på oktan 97 ligger på ca, 0,959 euro.
Portofor kort hjem koster 1.5 euro
Dett kan godt betale sig at sende julekortet fra Tenerife.


© Copyright Jens Ove Nielsen & Helge Hougaard
Design og programmering af SimpelService.dk