Badestrande

Der er rig mulighed for få sig et dejligt lunt bad i Atlanterhavet. I månederne oktober-maj er der i gennemsnit 7 solskinstimer daglig og vandets temperatur ligger omkring 19 - 20 grader. Kører man en tur, så tag badetøjet med, for man kommer utvivlsomt forbi en strand.

Selvfølgelig er der bademuligheder i forbindelse med "hotelbyerne", men disse strande er som regel overfyldte af turister og plattenslagere.

I nord ved byen Santa Cruz mod Andres finder man stranden Las Terisitas (vist her til højre) med sand, der er hentet fra Sahara.

På sydkysten er der strand fra Los Christianos og længere op ad østkysten. Især Playa de la Tejita ved Punta Roja er en god badestrand samt Playa del Medano på den anden side af den røde klippe.

På vestkysten er der bademulighed langs kysten helt op til Adeje. Der findes både strande samt mulighed for at bade fra klipperne. Men solen er den samme, og der må da være mere forfriskende at springe i havet end at ligge ved poolen. Men husk at medbringe både solcreme og rigelig med drikkevarer.


© Copyright Jens Ove Nielsen & Helge Hougaard
Design og programmering af SimpelService.dk