Nordkysten

Man kører over Santiago del Teide til El Tanque og videre til Garachico. Det er en smuk tur, hvor man kommer op i højderne. Man kører gennem større og mindre byer hvor der er mulighed for at nyde udsigten og efter mange hårnålesving ender man i Garachico. Byen blev i 1700-tallet ramt af en lavastrøm i forbindelse med et vulkanudbrud. En del af byen blev ødelagt og langs havnen kan man tydelig se, hvordan lavaen er flydt langt ud i havet. Et imponerende syn, hvor brændingen møder kysten. Det er også en hyggelig by med mulighed for at  foretage indkøb, besøge kirken, få noget at spise eller blot slappe af ved havet.

Kører man mod vest kommer man til Los Silos videre til Buenavista de Norte, der også ligger ved havet omgivet af frugtplantager. Kører man videre mod vest fører vejen gennem flere tunneler og ender på et kystplateau. Det er dog på egen risiko at man kører denne vej da det kan være farligt i tilfælde af dårligt vejr.

En anden by i højderne på vestøen er Masca. Den kaldes af rejseselskaberne for den "skjulte by". Det er den ikke mere. Den er ligeledes et besøg værd. Nyd gåturen gennem byen, køb honning, krydderier og appelsiner.

Der er mulighed for traveture i dette område, bl.a. ned til havet gennem dybe barancos.


© Copyright Jens Ove Nielsen & Helge Hougaard
Design og programmering af SimpelService.dk